Преземете го бесплатниот архиватор на датотеки 7Zip и со отворен извор

На оваа страница можете да преземете бесплатен архиватор 7Zip за Windows:

Врска Тип Виндоус Опис
Преземи .ексе 64-битен x64 Инсталатор 7zip за 64-битни Виндоус x64 (Intel 64 или AMD64)
Преземи .ексе 32-битна x86 Инсталатор 7zip за 32-битни Виндоус
Преземи .7z x86 / x64 7zip додатоци: самостојна верзија на конзолата, 7z DLL, приклучок за далеку менаџер
Преземи .7z Било кој било 7zip Изворен код
Преземи .7z Било кој било LZMA SDK: (C, C ++, C #, Java)
Преземи .msi 64-битен x64 Алтернативен инсталерот 7zip (MSI) за 64-битни Виндоус x64 (Intel 64 или AMD64)
Преземи .msi 32-битна x86 Алтернативен инсталерот 7zip (MSI) за 32-битни Виндоус